Keittiökalusteremontti ja palvelut Oulussa

Elbeco toteuttaa kustannustehokkaat ja turvalliset keittiöremontit sovitussa aikataulussa. Olemme pieni yritys ja tarjoamme henkilökohtaista ja kokonaisvaltaista keittiöremontointia Oulun alueella. Toimintamallimme perustuu kustannustehokkaalle ja turvalliselle palvelulle, jonka myötä olemme saaneet monia tyytyväisiä asiakkaita. Otamme asiakkaan toiveet ja unelmat aina huomioon remonttia suunnitellessa. Tutustu tarkemmin palveluihimme ja jätä meille tarjouspyyntö tai soita kysyäksesi lisää.

Ota yhteyttä

Keittiökalusteremontit

Keittiökalusteremontit ovat vankasti erikoisalaamme. Haaveiletko uudesta keittiöstä? Tarvitsetko pelkästään uudet ovet keittiösi kaappeihin, tai vaikka lipastoon uudet laatikot? Elbecolta löytyy ratkaisu jokaiseen keittiöön ja remonttitarpeeseen; niin pieniin kuin suuriin. Sovimme asiakkaan kanssa keittiöprojektin suorittamisesta yksityiskohtaisesti ja laadimme yhdessä sopivan budjetin ja aikataulun. Tällä tavoin olet aina selvillä siitä, mitä keittiöllesi tullaan tekemään ja mitä se maksaa. Teemme myös kotikäyntejä asiakkaan luona suunnittelemassa uutta keittiötä.


Tällä tavoin toteutamme kustannustehokkaan ja turvallisen toimintamallimme periaatteita alusta loppuun. Keittiöovien remontointi ja asennus on pääasiallinen toimialamme ja erikoisuutemme. Palvelumme kattaa kaikki työvaiheet ja materiaalit suunnittelusta mittaamiseen, laskentatöihin, kalusteiden asentamiseen ja vanhojen kalusteiden poisvientiin. Kokonaisvaltaisen 

palvelumme avulla sinun ei tarvitse edes seurata töiden sujumista, vaan voit keskittyä omiin askareisiisi. Erityisesti kalusteiden siirrossa ja poistamisessa on usein melkoisesti työtä, mutta onneksesi me teemme sen puolestasi.

Teemme töitä pääasiassa yksityisasiakkaille, mutta myös yritykset hyötyvät ammattitaitoisista keittiöremonteistamme. Firman keittiötilat kokevat usein kovaa käyttöä ja ne on uusittava viihtyisän ja siistin työskentely-ympäristön takaamiseksi.

Kuvagalleria

Muut palvelut

Keittiökalusteremonttien lisäksi teemme kaappien, lipastojen ja liukuovien asennuksia esimerkiksi makuuhuoneen puolella. Vaatekaappien ja liukuovien asennukset hoituvat meiltä kätevästi esimerkiksi keittiöremontin ohessa. Esimerkkejä muista kalusteasennuksista löydät helposti galleriasivulta sekä oheisista kuvista.